Blogger inspiring story

Kao što je Mocart prva asocijacija na klasičnu muziku, Novak na tenis ili možda Ivo Andrić na kvalitetne vanvremeske romane, tako je za mene na digitalni svet, modu, poslovanje i entuzijazam najveća asocijaija Kristina Bazan.
Sigurna sam da su apsolutno svi čuli za nju i znaju ko je mlada dama iza Kayture ali ne mogu da odolim,a da ne prokomentarišem njen globalni uspeh i bacim par reči na njen rad.

Kada razmišljam kakav bih blog volela da stvorim, prva pomisao mi je uvek modna riznica koju ona stvara sa svojim timom. Ne zbog odevnih kombinacija koje mi se zasigurno ne dopadaju uvek jer one zavisi od ličnih preferencija, već zbog magije koju njeni tekstovi nose. Do it with passion or don’t do it at all je najprikladniji izraz i verujem da je upravo to recept uspešnog bloga, i ne samo bloga već bilo čega u životu. Tačno je da ona kao i svaka blogerka iz ove sfere piše o svojim trenutnim događajima, saradnjama, projektima, emocijama, zapažanjima ali opet za klasu je dalje od svake, možda što svoj blog i dalje nije pretvorila u tabloid i što brižljivo kreira sadržaj sa ciljem da istinski dopre do čitalaca. Njen blog možemo nazvati pravim dnevnikom u kome se ne nalaze nebitne informacije o aktivnostima koje obavlja na dvenvom nivou. O kvalitetu fotografija i proizvoda koje promoviše ne bih trebalo da govorim jer se to od nje koje je po mnogom statistikama u svom poslu najbolja i očekuje.
Druga stvar koja dosta motiviše je je naravno poslovna strana svega ovog. Veoma mlada (22 godine) a verujem  iskusnija od  duplo starijih kada je vođenje biznisa u pitanju. Internet marketing, saradnje sa najpoznatijim svetskim brendovima koje su pozamašno plaćene i još mnogo stvari o kojima ja ništa ne znam koje čak ne umem ni da nabrojim. Jednostavno vođenje kompanije koja se nazivom Kayture, veoma uspešno i profitabilno. Silne nagrade i priznanja krase njeno ime kao i poslednja kada je proglašena za najuticajniji blog po Forbsu iz kategorije 30 under 30.
Ne znam kako bih mogla da završim ovaj post, poenta je jasna a to je da je Kristina , glupo mi da kažem tu reč ali nazovimo, moj idol ili blaže rečeno osoba koja svojim uspesima i posvećenosti može da bude nečiji uzor. Be yourself everyone else is already taken, poznato?

 

Screen-Shot-2014-03-09-at-20.09.19

KRISTINA-BAZAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s